Archive for the 'Mblaketaket'

Kacang Ijo Karo Duit Mangewu

Daplun karo Dakem gole kawin wis suwe. Wis 15...
Read more

Dodolan Barang Elektronik

Dina kuwe Daplun mulai usaha dodolan barang...
Read more

Sinau Matematika

Ora kepengin muride padha ora lulus nang ujian...
Read more

Ditantang Anggota Dewan

Awan kuwe ana anggota dewan sing jenenge Dawir...
Read more

Kampanye Nang Ndesa

Sedurunge coblosan wingi, Daplun sing nyaleg dadi...
Read more